Nytt digitalt arbetssätt för styrelsen

En förklaring vad som hänt under veckan

Först, jag (Morgan) ber så mycket om ursäkt för att jag glömde av att stänga av automatiskt epost-utskick i början av träningen och sedan även vid träning av de som inte var med vid första tillfället. Syftet var att alla styrelsemedlemmar skulle på riktigt testa att göra inlägg som vi också tagit bort eftersom de inte innehöll något värt att spara. Därav fick ni som är epost-prenumeranter massa utskick helt i onödan, detta kommer inte ske igen. Se det istället som ett bevis på att styrelsen framöver enkelt kommer kunna delge information till oss alla. Nyttjar man epost-prenumeration så behöver man inte ens kolla om något nytt lagts upp förrän man får ett e-post.

Nya epost-adresser gäller framöver

Från och med nu har vi även nya epost-adresser till styrelsen. Den adressen som ska användas vid frågor är nu info@hultasamfallighet.se och ingen annan. Den gamla kommer sporadiskt kollas. Den nya är kopplad så alla styrelsens medlemmar får dem på ett smart sätt som möjliggör snabbare respons. Under Kontakt är alla nya uppgifter.

Framtida förslag för information inom samfälligheten

Jag har också gjort en analys av all dokumentation som finns och det gamla sättet att presentera på hemsidan och hantera dokument internt inom styrelsen. Dessutom kom det under höstmötet förslag på annan information som skulle passa på hemsidan. För att åtgärda detta och få en hemsida med all historik och mer information, städa alla gamla dokument och skapa en struktur för framtida styrelser med mallar behövs vad jag uppskattar 2-3 veckors heltidsarbete. Detta går att dela upp i paket om tre delar med då minskad effektivitet och högre kostnad. Frågan är hur vi ska lösas en sådan uppgift. Möjligen krävs en motion eller flera till årsmötet för detta. Om ingen helt frivilligt känner för att göra jobbet.

Med vänliga hälsningar

Morgan (temporär hemsidesansvarig/IT-ansvarig)